Ervaren in cupping massage
Wij boeken resultaat
Wij hanteren eerlijke prijzen
Behandelen met natuurlijke producten
Unieke ‘wellness belevingen’ op basis van Energie, Kleur en Geur.

Massada

MASSADA, holistische natuurlijke en minerale producten. Het van oorsprong Spaanse huidverzorgingsmerk, biedt professionele bied een breed assortiment natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten. MASSADA combineert deze holistische visie met de meest moderne cosmetische inzichten, ingrediënten en technologieën.

Elke MASSADA behandeling is een unieke ‘wellness beleving’ op zich, die het fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. Hierbij wordt gewerkt met de drie pijlers: energie, kleur en geur. De behandelingen en producten zijn stuk voor stuk nauwkeurig af te stemmen op de individuele wensen en (huid)behoeften van klanten. Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam én geest, zorgt MASSADA voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid en een algeheel gevoel van welbevinden!
De producten van de MASSADA Hyaluronzuur-lijn bieden een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect, die de collageen synthese van binnen uit optimaliseert. Alle producten bevatten een geavanceerde formule met de juiste combinatie van hyaluronzuur met verschillende moleculaire dicht heden. Deze dringt door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. Je huid lijkt op een natuurlijke manier jonger én is opvallend stralender!

Rust, regelmaat en reinheid…

MASSADA en Moeder Natuur
MASSADA maakt gebruik van de enorme rijkdom en kennis van Moeder Natuur!

Een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect!

Een brede visie op de huid en de gezondheid van een mens is belangrijk als huidverbetering de doelstelling is.
Daar komt dus meer bij kijken dan alleen de huid observeren en analyseren, ook de interactie tussen het fysieke en mentale (emotionele) aspect is belangrijk.
Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Is er harmonie tussen lichaam en geest, dan zorgt dit voor innerlijk welzijn én ook uiterlijke schoonheid.