Ervaren in cupping massage
Wij boeken resultaat
Wij hanteren eerlijke prijzen
Behandelen met natuurlijke producten
Holisme viert hoogtij!

De vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe, Massada en moeder natuur!

Ik ben dé ideale Beauty salon voor u! Hier kunt u ultiem genieten van de rust en ervaren technieken, Komt u voor ontspanning of verbetering van uw huid? Hier bent u altijd aan het juiste adres. Ik verwelkom u graag in de salon.

Gezichtsbehandelingen met Massada

Unieke ‘wellness belevingen’ op basis van energie, kleur en geur

In onze huidige tijd is er een sterk toenemende vraag van consumenten naar hoogwaardige en vooral bewezen effectieve huidverzorging die lichaam én geest in balans brengt. Een holistische benadering is hierbij in elk aspect van de gezondheid terug te vinden, waarbij harmonie tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect steeds belangrijker wordt. Dit zorgt voor innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. De filosofie, producten en behandelingen van MASSADA sluiten hierbij perfect aan!
Een brede visie op de huid en de gezondheid van een mens is belangrijk als huidverbetering de doelstelling is. Daar komt dus meer bij kijken dan alleen sec de huid observeren en analyseren, ook de interactie tussen het fysieke en mentale (emotionele) aspect is belangrijk. Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er harmonie tussen lichaam en geest, dan zorgt dit voor innerlijk welzijn én ook uiterlijke schoonheid.